Tel: 0774-41 00 00

You are here:
designcomvssim


Office

Kontorskaffet

Kaffet – den naturliga mittpunkten

TopBrewer är med sin enkelhet, designad för att passa in i alla arbetsmiljöer, oavsett om anläggningen är klassisk eller modern. Trots denna enkla stilrena design kan TopBrewer rymma allt från kallt vatten och juice till en rykande varm espresso och är därför den perfekta lösningen för cafeterian, receptionen eller konferensanläggningen.

Läs mer


Hotell, barer och restauranger

Kvalitet och kvantitet samtidigt

Få dig en kopp kaffe medan du slappnar av och njuter av stunden. Vi sätter en ära i att göra vår kaffeupplevelse idealisk för den enskilde som bara vill njuta av den frid och ro som en god kopp kaffe för med sig. Du kan följa hela processen och se hur kaffebönorna förvandlas till din kopp kaffe - från bönorna mals tills kaffet serveras elegant. Inredningen i en lounge är viktig för att dina gäster ska känna sig bekväma och TopBrewer kan placeras precis var du vill. Du kan eventuellt låta dina gäster använda sina egna iPhones för att beställa kaffe, eller kan du placera ut en iPad som styrenhet. I lokaler med stor genomströmning av människor, är TopBrewer den idealiska lösningen. Det tar exempelvis bara 25 sekunder att tillaga en espresso.

Läs mer
Hotels


Architect


Architect

Arkitektur & design

TopBrewer har en fantastisk design och är enkel att implementera.

Vi strävar efter att hjälpa dig att designa den individuellt perfekta miljön. TopBrewerns unika flexibilitet, att den är tillverkad av material av högsta kvalitet och det perfekt bryggda kaffet, skapar tillsammans en unik upplevelse Det finns ingen annan produkt på marknaden som matchar Scanomats TopBrewer. Med vårt arkitektpaket kan du få vad du behöver när den perfekta installationen ska designas, från dina ritningar till den färdiga lösningen.

Läs mer


Piedestal


tbenvironment
environment2

Låg energiförbrukning

TopBrewer har inte bara fler dryckesalternativ än någon annan kaffebryggare, den har även bättre prestanda än någon tidigare kaffebryggare. Dessutom är den extremt energieffektiv, med en energiförbrukning som är upp till 90 % mindre än andra bryggare på marknaden.

Miljövänlig

TopBrewer är till större delen tillverkad av stål. Stål är det mest återanvända materialet i hela världen och under återvinningsprocessen sparas det minst 75 % av CO2-utsläppen om man jämför med att tillverka stål från råmaterial. Stål kan återanvändas i all oändlighet utan att tappa styrka eller hållbarhet.

Strömbesparing – standby-timern

De flesta traditionella kaffebryggare övergår inte till standby (viloläge), eller stänger av sig själva. Grunden till dessa energiförluster är att de interna vattentankarna ska hållas varma. TopBrewer är konstruerad utan intern vattentank och är designad för att brygga sin första kopp kaffe efter bara 45 sekunder, direkt efter en kallstart. Dessutom säkrar maskinens standby-funktion att det inte används energi i onödan.
Hotels
TopBrewer-Logo