You are here:

Blog

Anpassningar

iphone
Customize

Kaffe efter din personliga smak

Scanomat introducerar en unik nyhet. Du kan nu justera din koppstorlek, kaffets styrka och mängden mjölk i kaffet, på ett enkelt och intuitivt sätt. Med TopBrewer- och Scanomats iPhone-/smartphone-appen, är det nu enkelt och bekvämt att tillaga en kopp av ditt favoritkaffe.

Det är enkelt att tillsätta en aning mera mjölk till din cappuccino. Bara flytta glidlisten i appen och justera efter smak. Du kan lägga till den anpassade drycken som en personlig favorit på din iPhone/smartphone. iPhone/smartphone

Användarupplevelse

  • Detaljerad kaffeinformation
  • Brygg individuellt – bekvämt och enkelt med ett svep
  • Återupprätta förbindelsen

När vi designade Scanomats TopBrewer-appen, ville vi utveckla mer än en allmän tryckknapp, när det gäller att brygga en kopp kaffe. Vi ville skapa en användarupplevelse, där du är en del av bryggprocessen. När du tar emot "live"-status från TopBrewer, samverkar du med din kaffemaskin och övervakar varje steg i bryggprocessen för ditt färskbryggda kaffe. Från att de färska bönorna mals till koppen som är slutresultatet.
UX

Coffee Customize

Återupprätta förbindelsen

Re-connect

När du har parat ihop din TopBrewer via Bluetooth ®, ansluts du automatiskt till maskinen nästa gång du startar appen. Du är därför endast ett svep från en varm kopp kaffe.

Välkommen till framtidens kaffeupplevelse!