You are here:

Blog

Enkelhet


Brewer 360

Enkelhet

Betyder inte avsaknad av funktioner

Mjölkskummet är oumbärligt när du tillagar en skummande cappuccino eller en krämig latte. Vårt patentskyddade system ger en äkta och utsökt konsistens.

Vi har designat TopBrewer att vara både höjdjusterbar och vridbar. Det betyder att du kan justera höjden från en liten espressokopp till en stor kaffekanna. I cafémiljöer får du därmed en optimal flexibilitet till att samtala med dina kunder, samtidigt som du serverar en felfri dryck. Kaffebryggarlösningar kräver ofta mycket bord- och diskplats, som försvårar kundkontakten. Bland annat blockeras möjligheten till ögonkontakt och kunden kan inte se hur drycken tillreds. Med TopBrewer kan du undvika att stå med ryggen mot kunden medan du brygger. TopBrewer är därför också den helt perfekta lösningen.
Njut av en perfekt kopp kaffe

Med den perfekta temperaturen

Om du inte redan visste det, kan vi berätta att den perfekta vattentemperaturen när det ska bryggas kaffe är 92-96 grader. Denna temperatur medverkar till en extraktion som får fram alla aromatiska oljor utan att bränna kaffet, när vattnet möter kaffet i bryggaren.

TopBrewer Svanehalsen är isolerad hela vägen ut till kranens spets, vilket säkerställer att varma vätskor, kaffe, mjölkskum, varmt vatten och ånga bevarar temperaturen under hela "resan" till den optimala upplevelsen. .
InsulationSteam Milk

Världens minsta mjölkskummare

Även den minsta delen skapar något stort

Även den minsta delen skapar något stort. Mjölkskummet är av fundamental betydelse när du tillagar en skummande cappuccino eller en krämig latte. Vårt patentskyddade system ger alltid en utsökt konsistens.

Kall mjölk pumpas till spetsen av TopBrewer, där den varma ångan möter mjölken och förångningsprocessen inleds. Även om systemet är litet, bevaras kontrollen över alla parametrar. Vi kan skapa ett perfekt skum, som passar för varenda kopp.

Efter varje dryck sköljs hela systemet med vatten, både för att rengöra systemet och för att säkerställa den perfekta smaken – varje gång.